news Nieuws

Zwemvierdaagse!

Reddingsbrigade Alblasserdam, ZPC Wiekslag en Sportcentrum Blokweer organiseren in de herfstvakantie een gezamenlijke Zwem4Daagse voor bijna alle leeftijden.Van maandag 28 oktober t/m donderdag 31oktober 2024 is er vier dagen lang de gelegenheid om 100 meter (4 banen) of  om 200 meter (8 banen) of 400 meter (16 banen) te zwemmen. Na vier dagen zwemmen krijgen de deelnemers een de KNZB Zwem4Daagse medaille mee naar huis.

Vind je het leuk om mee te doen?
Zoek dan hieronder welk tijdsblok het beste bij jou past!

100 meter per dag van 9:00 tot 10:00 uur is voor kinderen die bij Blokweer en Wiekslag op zwemles zitten of op de wachtlijst staan. Kinderen moeten 4 jaar of ouder zijn.

Dit tijdsblok is voor kinderen die het leuk vinden om te zwemmen, maar nog geen diploma hebben. Tijdens dit tijdsblok zal de bodem op 90 cm staan zodat de kinderen die nog geen zwemles hebben of in watergewenning, badje 1 of badje 2 zitten hier hun baantjes kunnen zwemmen. Kinderen die al in bad 3 of bad 4 zitten kunnen hun baantjes in het diepe gedeelte zwemmen.  Het zal niet alleen maar baantjes zwemmen zijn maar er wordt elke dag een leuk parcours uitgezet met op de laatste dag een leuke opblaasbare stormbaan.  Het streven is om minimaal 4 baantjes te zwemmen, meer mag natuurlijk ook.  Het is wel verplicht dat er bij ieder kind één begeleider is van 18 jaar of ouder, die zwemvaardig is. De begeleiders hoeven zich niet in te schrijven tenzij u natuurlijk de week wilt afsluiten met de medaille van de Zwem4Daagse.

Al deze kinderen hebben een mail gehad met de link om in te schrijven; heeft u deze mail niet gehad maar staat u wel op de wachtlijst of volgt u zwemles bij Sportcentrum Blokweer en ZPC wiekslag, mail dan naar info@blokweer.nl.

200 meter per dag van 10:30 tot 11:30 uur is voor kinderen t/m 13 jaar (A-diploma verplicht).

Dit tijdsblok is voor de kinderen t/m 13 jaar, die in het bezit zijn van minimaal een A-diploma. Het zal niet alleen maar baantjes zwemmen zijn, maar er wordt elke dag een leuk parcours uitgezet met op de laatste dag een leuke opblaasbare stormbaan. Er moeten minimaal 8 baantjes gezwommen worden.

Bij onvoldoende zwemniveau kan er besloten worden, dat aan het tijdsblok hiervoor deelgenomen moet worden inclusief begeleider

Klik hier om je in te schrijven voor dit tijdsblok.

400 meter per dag van 18:00 tot 20:00 uur is voor alle leeftijden. (voldoende zwemvaardigheid/A-diploma verplicht).

De reguliere Zwem4Daagse. Het hele zwembad is diep en de luie trap zit niet in het zwembad. Er moeten minimaal 16 banen worden gezwommen. Indien de drukte het toelaat kunnen er ook meer baantjes gezwommen worden.

Klik hier om je in te schrijven voor dit tijdsblok.


Inschrijven is verplicht en kan via www.blokweer.nl, www.wiekslag.net, www.rbalblasserdam.nl en kan tot 21 oktober maar VOL=VOL dus wees er snel bij. 

Mocht inschrijven online niet lukken kunt u dit ook aan de kassa doen.


Bekijk de flyer


« terug  |   deel artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
Sportcentrum Blokweer